Att tänka och tolka det jag hör, sätt eller läser, bokstavligt, behöver inte alltid vara negativt. Visst, det är jobbigt när jag tänker och tolkar så för stunden i olika sosiala sammanhang. När jag låtit sitvationen sjunka in av det jag har tänkt eller tolkat, använder jag ofta min kreativa sida och gör nått roligt av det. Så som att skapa bilder men oxå små filmklipp. 

I mitt huvet dyker det upp alla möjliga tankar och tolkningar av det jag hört, sätt eller läst och vrider och vänder på det väldigt mycket. Nedanför ser ni 3 olika skapanden (som det finns gott om) av bokstavliga tänkanden och tolkningar. 

  1. Det här med sosiala medier, instagram balnd annat. Innan en bild läggs ut kanske många lägger på ett så kallat filter. Alla dom här filtrena har ju olika namn. Men kaffefilter, det är det ingen som använder?!

2. När man ska tina något som är fryst…

 

 

3. När ett och samma ord kan se och vara olika och även ha olika betydelser…