Igårkväll fick jag en kul idé, tycker jag själv, runt 9 tiden. Idén va att göra ett klipp om att jag inte väcks med födelsedags sång nu på äldre år. Jag fick bilder i huvet och tänkte att det kunde bli ett roligt klipp när jag väcker mig själv. När jag får en sån idé är det svårt att stoppa impulserna och tänka att börjar jag med det här så kan det bli sent i säng. Jag började skapa genom att filma, klippa och klistra. Jag går igång på det, går upp i varv och tycker det är väldigt kul och då är det svårt att sluta och slutar inte förens jag är klar. När det blir såhär lägger jag mig oftast inte i sängen förens 12, halv 1, vilket inte alltid är så smart.

Det är märkligt att dom kreativa idéerna kommer sent på kvällen för tyvär blir det väldigt sent i säng, vilket lätt påvärkar orken och energin dagen efter.

Resultatet av klippet ser ni här:

Annat va det förr, då jag väcktes med födelsedagssång. Nu får jag väcka mig själv med det.