Det va längesen eller om det ska låta lite coolare – Long time no see.

Vardagarna just nu:

  • Jobb i skolan
  • Jobb med boken
  • Gym

Helgerna just nu:

  • Träffa familjen
  • Jobb med boken
  • Gym

Det är mycket jobb med boken som jag och Kenth Hedevåg skriver tillsammans. WOW säger jag asså. Prosessen från tanke och ide till hur långt vi har kommit och hur den är just nu. Det är så häftigt.

En av dagarna förra veckan när jag va på gymmet satt jag ett bra tag på tränings cykeln. Ofta tränar jag för att minska det hyperaktiva, stilla rastlösheten och få ut frustration och irretation ur kroppen. Men just denna kvällen blev det gymmet på grund av glädjetårar. Det spratt och kliade nått så sjukt i kroppen av glädje. Jag va så uppe i varv. Den starka känslan jag hade i kroppen då va otroligt länge sen jag hade. Jag kommer inte ens ihåg när jag hade den sist. Min magkänsla säger att boken kommer bli så sjukt grymmt bra och stark. Jag ser så mycket fram imot och längtar tills ni får läsa den i höst.