Att det blir mörkt ute i november/december, det påvärkas jag väldigt mycket av. Stressen finns bakom, framöver och jämte mig och det är väldigt många tankar som snurrar i huvet. I fredags (3 dec) förra veckan åkte jag efter jobbet till Kenth och Vivi i kungälv. När jag kom fram åkte vi direkt till Annedals kyrkan där vi lysnade på Tommy Körberg. Jag har så länge velat höra Tommy Körberg sjunga live och nu äntlgen fick jag höra honom. Vilken röst han har asså.

Efter helgen, på måndags kvällen (6 dec) hade jag och Kenth föreläsning ”Johanna – Tre diagnoser i skolan” i mimers teater i kungälv. Wow vad bra det gick. Jag blir så tårögd av många fina ord vi fick efteråt:

  • En elevassisten som jobbat på samma skola i 23 år och varit på massa olika föreläsingar sa att detta va den bästa hon varit på.
  • Ungdomar med förldrar kom fram och sa att dom fick, hopp, om att dom oxå kan lyckas efter att dom lysnat.
  • 2 st av alla dom som lysnade hade åkte från värmland för att komma och lysna på oss.

Så dom här dagarna förra veckan behövde jag väldigt mycket och dom lyste upp mörket.