Uppläst av mig

Skulle nu ikväll fylla i en blankett, en hälsodeklaration. Den första frågan går bra men redan på andra frågan blir jag osäker. Då börjar det klia i kroppen, pulsen, frustrationen och irretationen ökar och går upp. Jag försöker lite till men det blir bara svårare och svårare. Mycket text att ta sig igenom, läser fel. Svårt att tolka frågorna och veta vad dom menas. Tolkar jag frågorna rätt? Tolkar jag frågorna fel? Vad ska jag svara på denna frågan och HUR ska jag skriva det? Hur vet jag om jag stavat rätt? Hur vet jag att dom jag skickar till förstår det jag skrivit? Jag blir arg på mig själv att jag inte kan, att det är så himla svårt att fylla i blanketter. Jag bokstavligt hatar blanketter och det spelar ingen roll om det är digitalt eller på papper. På papper har jag ofta själv svårt att läsa min egen handstil. Då är det bara hoppas på att ingen frågar vad det står och vad man skrivit på blanketten. 

Känslorna ökar och tårarna börjar rinna, känner mig arg i kroppen. Jag går runt i lägenheten, försöker samla mig lite, jag vill få ut känslorna på nått sätt men vet inte hur. Går sen till sängen och slår på kuddarna. Ringer föräldrarna men kommer inte fram, då ökar känlsorna ennu mer. Ringer igen och kommer då fram. Brättar att jag fått en blankett jag ska fylla i men att jag inte kan. Jag är väldigt utåt, uppe i varv och hetsig, negativt, i både tonläge och sättet jag pratar och det är inte mening att det ska va så. Det är bara så svårt att styra och hantera känslorna. Det blir ett inre krig och kaos i kroppen och huvet. Det blir svårt att tänka klart och vara lungn. Blanketten får vänta tills en annan dag och då fyller jag i den med hjälp.