STANNA upp i TID och LYSSNA på din kropp innan det är försent!

Uttmattningsdepresion: Psykisk ohäsla syns knappt utanpå.
Nu har det snart gått ca. 3 år sen jag en morgon inte kom upp ur sängen. Många ”?” har blivit till ”!”.

När jag va sjukskriven under 2 perioder år 2017 och när det va som värst så va jag som djupt nere att jag inte kom upp ur sängen. Grät nångång varje dag, blev anfådd och yr så fort jag tog några steg och jag orkade inte träffa folk. Kännde ingen glädje och allt va bara svart. Trots detta så fanns endå humor och kreativiteten nånstans lång, långt inne i mig. När energin stog på 1% passade jag på att försöka roa mig själv för att fortsätta orka kämpa. Tog ett komiskt (tycker jag själv) kort när jag låg ute på en matta för jag va utmattad.

Bryt tystnaden för psykisk ohälsa! Det är fortfarande viktigt med tanke på att det går längre ner i åldrarna.