Uppläst av mig
https://open.spotify.com/track/1S0ViFL0PFehSLToUYcA40?si=jATbMPGVRLaT9xWwuUyZrg
En låt jag blev klar med efter utredning av NPF

Alla har vi både starka och svaga sidor. Vissa är mer teoretiska, vissa är mer praktiska och vissa är både teoretiska och praktiska av sig. Jag har alltid upplevt mig själv som mer praktisk en teoretisk. När det teoretiska har varit och är kämpigt känner jag att den praktiska och kreativa sidan utvecklas mer hos mig. Om det dyker upp nått som väcker mig ett intresse så höjer det min motivation till att kämpa, lära mig och viljan att bli ennu bättre, på det som intresserar mig. Det ökar även viljan att sysselsätta mig inom det väckta intresset och området. Det är bra att ta hjälp av andra och få ex. stöd och uppmuntran, men för att jag verkligen vill klara av eller förbättra nått så måste det komma innifrån mig själv. Om omgivningen inte tror på mig eller stöttar mig så krävs det mod för att hålla uppe motivationen och faktiskt kunna utföra det jag själv vill. 

Ett av mina intressen är musik vilket det varit länge. Jag har tagit pianolektioner som yngre men sen blev det roligare att spela gitarr, där jag även är helt självlärd via youtube. Jag har en liten inspelningsstudio hemma då jag kan spela in musik. Att va kreativ och skapa på olika sätt är något jag gillar. Ett stort intresse inom musiken är att försöka ta ut ackorden och melodin till en låt genom att endast lyssna på den och höra mig till hur det ska spelas. Neranför delar jag med mig av hur mitt skapande av musik kan se ut. 

I Do – Arvingarna

Vatten i glas + en penna

Shallow – Lady Gaga, Bradley Cooper

Too Late For Love – John Lundvik

Lyckans ost – Siw Malmkvist

Saxofonspel

Circle Of Life – PelleK

Georgia – Vance Joy